algemene voorwaarden annepan

Algemene voorwaarden

Overeenkomst:
Het doen van een bestelling houdt in dat de toepassing van deze algemene voorwaarden aanvaardt wordt.
AnnePan  is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien er sprake is van overmacht.

 Prijzen:
Alle genoemde prijzen op de site van AnnePan zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro’s, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

Levering:
AnnePan draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. Annepan behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzending en Garantie
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van AnnePan is bijgeschreven, zal zij de bestelling binnen 2 werkdagen bij DHL Parcel afleveren voor verzending naar het opgegeven afleveradres. Let wel; dit geldt voor producten die niet op maat worden gemaakt! Zoals bijvoorbeeld, lampenkapfolie, DHZ pakketten, lampenkapringen etc.
We streven ernaar zo snel mogelijk je bestelling te verzenden! Dit met uitzondering van zon- en feestdagen.
Speciaal op maat gemaakte artikelen hebben een langere levertijd nodig. Er wordt altijd een afspraak gemaakt over de levertijd. AnnePan garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. AnnePan is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door de vervoerder. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek en op kosten van de klant .

Privacy:
AnnePan zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door AnnePan alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling en de bezorging. Zie hiervoor de opgestelde privacyverklaring.

Handgemaakt:
Alle voorbeelden zoals ze op de site staan, zijn handgemaakt of bewerkt. Dit betekent dat ieder artikel uniek is. Het kan dus voorkomen dat uw artikel net iets anders is dan op de site. Hiervoor kiest u als u bij ons een bestelling plaatst. Bovendien maakt het uw product nét even anders en dus speciaal. Let wel; volgens de wet "kopen op afstand" kunnen op maat gemaakte artikelen niet worden geruild.

Copyright:
Het copyright voor de website, andere teksten, foto's en uitingen van AnnePan zijn van AnnePan.
AnnePan maakt van al haar gemaakte producten foto's die ze zonder toestemming van de opdrachtgever als voorbeeld in de webwinkel kan plaatsen.
Gebruik van teksten en foto's is alleen met onze toestemming mogelijk. 


Foto's:
AnnePan maakt van al haar gemaakte producten een foto. Deze foto's kunnen geplaatst worden op de website. Als u bij AnnePan een product laat maken, geeft u hiermee toestemming tot het plaatsen van deze foto's. Hierbij zal geen melding worden gemaakt van privacy gevoelige gegevens, zoals naam e.d.

   Algemene voorwaarden AnnePan opgesteld april 2009 en bijgewerkt april 2018
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN